Assistant Restaurant Manager
De La Ville s.r.l.
Azzio,IT
6 gg fa

Hotel de la Ville, renowned 4-star luxury hotel in Monza, affiliated to the Small Luxury Hotels of the World chain, and its award-winning fine dining restaurant Derby Grill are urgently seeking the following position :

Assistant Restaurant Manager

We require :

  • Documented experience in "fine dining" catering in hotels of the same or higher category and / or starred restaurants
  • Computer skills, also to manage reservations and the room plan on the electronic agenda of the restaurant / bar, dealing with requests by phone, email and portals (TheFork, Prenota-Web)
  • Excellent interpersonal skills, attitude to teamwork, discretion and customer orientation
  • Excellent knowledge of English, spoken and written, essential requirement
  • Sommelier certifications, knowledge of a second foreign language and knowledge of the MICROS operating system are preferred
  • Account and cash management skills
  • Management skills of the dining team in operational duties, knowing and ensuring high standards of service
  • Assisting the Restaurant Manager in the management of the restaurant / bar both operationally, organizationally and in the formulation of reporting
  • In addition to professional culture and passion, the profile is completed by the ability to interact with the team in a constructive, proactive and creative way to achieve ambitious operational goals.

    The job offer is intended to refer to both sexes, with ready placement. We offer the possibility of professional growth and hiring for an indefinite period of time.

    For all positions, residence and / or domicile on site or in nearby areas are preferential.

    Hotel de la Ville, rinomata struttura 4 stelle lusso di Monza affiliata alla catena Small Luxury Hotels of the World, ed il suo premiato ristorante di fine dining Derby Grill ricercano urgentemente la seguente figura :

    Assistant Restaurant Manager

    Si richiedono :

  • Documentata esperienza pluriennale in ristorazione di fine dining in alberghi di pari o superiore categoria e / o ristoranti stellati
  • Competenze informatiche, anche per gestire le prenotazioni ed il piano sale sull’agenda elettronica del ristorante / bar, occupandosi delle richieste al telefono, via email e tramite portali (TheFork, Prenota-Web)
  • Ottime doti relazionali, attitudine al lavoro di squadra, discrezione ed orientamento al Cliente
  • Ottima conoscenza della lingua inglese, parlata e scritta, requisito essenziale
  • Costituiscono titolo preferenziale le certificazioni da sommelier, la conoscenza di una seconda lingua straniera e la conoscenza del sistema operativo MICROS
  • Competenza di gestione di conti e cassa
  • Competenza di gestione del team di sala nelle mansioni operative, conoscendo ed assicurando alti standard di servizio
  • Assistenza al Restaurant Manager nella gestione del ristorante / bar sia operativa, organizzativa che nella formulazione della reportistica
  • Oltre alla cultura e passione professionale, completa il profilo la capacità di interazione con il team in termini costruttivi, propositivi e creativi per il raggiungimento di ambiziosi obiettivi operativi.

    L'offerta di lavoro si intende riferita ad entrambi i sessi, con pronto inserimento. Si offre possibilità di crescita professionale e assunzione finalizzata al tempo indeterminato.

    Per tutte le posizioni, residenza e / o domicilio in loco o in zone limitrofe costituiscono titolo preferenziale.

    Segnala questo annuncio
    checkmark

    Thank you for reporting this job!

    Your feedback will help us improve the quality of our services.

    Applica
    La mia Email
    Cliccando su “Continua”, autorizzo neuvoo ad utilizzare i miei dati ed inviarmi avvisi email come menzionato nella sezione Politica sulla Privacy di neuvoo. Posso ritirare il mio consenso e cancellare la registrazione in qualsiasi momento.
    Continua
    Modulo di candidatura