Hotel de la Ville, renowned 4-star luxury hotel in Monza, affiliated to the Small Luxury Hotels of the World chain, and its award-winning fine dining restaurant Derby Grill are urgently seeking the following position :
Assistant Restaurant Manager
We require :
Documented experience in "fine dining" catering in hotels of the same or higher category and / or starred restaurants
Computer skills, also to manage reservations and the room plan on the electronic agenda of the restaurant / bar, dealing with requests by phone, email and portals (TheFork, Prenota-Web)
Excellent interpersonal skills, attitude to teamwork, discretion and customer orientation
Excellent knowledge of English, spoken and written, essential requirement
Sommelier certifications, knowledge of a second foreign language and knowledge of the MICROS operating system are preferred
Account and cash management skills
Management skills of the dining team in operational duties, knowing and ensuring high standards of service
Assisting the Restaurant Manager in the management of the restaurant / bar both operationally, organizationally and in the formulation of reporting
In addition to professional culture and passion, the profile is completed by the ability to interact with the team in a constructive, proactive and creative way to achieve ambitious operational goals.
The job offer is intended to refer to both sexes, with ready placement. We offer the possibility of professional growth and hiring for an indefinite period of time.
For all positions, residence and / or domicile on site or in nearby areas are preferential.
Hotel de la Ville, rinomata struttura 4 stelle lusso di Monza affiliata alla catena Small Luxury Hotels of the World, ed il suo premiato ristorante di fine dining Derby Grill ricercano urgentemente la seguente figura :
Assistant Restaurant Manager
Si richiedono :
Documentata esperienza pluriennale in ristorazione di fine dining in alberghi di pari o superiore categoria e / o ristoranti stellati
Competenze informatiche, anche per gestire le prenotazioni ed il piano sale sull’agenda elettronica del ristorante / bar, occupandosi delle richieste al telefono, via email e tramite portali (TheFork, Prenota-Web)
Ottime doti relazionali, attitudine al lavoro di squadra, discrezione ed orientamento al Cliente
Ottima conoscenza della lingua inglese, parlata e scritta, requisito essenziale
Costituiscono titolo preferenziale le certificazioni da sommelier, la conoscenza di una seconda lingua straniera e la conoscenza del sistema operativo MICROS
Competenza di gestione di conti e cassa
Competenza di gestione del team di sala nelle mansioni operative, conoscendo ed assicurando alti standard di servizio
Assistenza al Restaurant Manager nella gestione del ristorante / bar sia operativa, organizzativa che nella formulazione della reportistica
Oltre alla cultura e passione professionale, completa il profilo la capacità di interazione con il team in termini costruttivi, propositivi e creativi per il raggiungimento di ambiziosi obiettivi operativi.
L'offerta di lavoro si intende riferita ad entrambi i sessi, con pronto inserimento. Si offre possibilità di crescita professionale e assunzione finalizzata al tempo indeterminato.
Per tutte le posizioni, residenza e / o domicilio in loco o in zone limitrofe costituiscono titolo preferenziale.